Stressvrij wandelen met Harness Lead

Gepubliceerd op 5 maart 2022 om 13:30

Trekt jouw hond jou altijd mee tijdens het wandelen? Of probeert hij te ontsnappen uit zijn tuig? Harness Lead is hier de oplossing voor. Ontdek hier hoe Harness Lead het trekken en ontsnappen op een veilige, hondvriendelijke manier stopt.

 

Anti-trektuig

Harness Lead is zo gemaakt dat er druk ontstaat op de borst en ribbenkast van je hond wanneer hij trekt. Dit gebeurt zowel bij het voorruit als achterruit trekken. Die druk vergroot wanneer je hond meer gaat trekken, waardoor de druk onprettig wordt en je hond zal stoppen met trekken. 

 

Om schaafworden te verwijden tijdens het trekken en bewegen, is Harness Lead gemaakt van een zacht stof zonder ruwe uiteinden. Ook is het harnas volledig anatomisch correct. Hierdoor zal het harnas niet schuren en dus geen huidirritatie veroorzaken.

Anti-onstnappingstuig

Het kan zeer angstaanjagend zijn als je hond uit zijn halsband of harnas ontsnapt en hierna wegloopt. Harness Lead wilt dat voorkomen door opnieuw met druk te werken. De druk die ontstaat bij het trekken, zorgt ervoor dat het harnas zich volledig om de hond en zijn ribbenkast sluit. Daardoor is het onmogelijk voor je hond om zichzelf uit het harnas te trekken. 

Het harnas bevat ook een soort stop, waardoor het harnas nooit te groot zal worden en je hond ook niet op die manier uit zijn tuig zal geraken. Deze stop is aanpasbaar zodat je na de wandeling het harnas wel makkelijk kan uitdoen.

 

Geschikt voor iedereen

Deze anti-ontsnappingstuigen zijn beschikbaar in twee ruim verstelbare maten:

  • S/M - geschikt voor kleinere honden van 3kg tot 18kg,
  • M/L - geschikt voor honden vanaf 18kg.

 

Harness Lead is universeel passend waardoor het ook gebruikt kan worden bij honden die een poot missen. Naast honden kan Harness Lead ook gebruikt worden voor andere dieren, zoals varkens en geiten.

 

Heb jij Harness Lead al uitgeprobeert? Of wil je dat gaan doen? Laat ons hieronder met een reactie weten wat je ervan vindt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.