Het graanvrije hondenvoer Dibaq Sense

Gepubliceerd op 14 april 2022 om 12:00

Omdat elke hond het beste verdient, kwam YDOLO (Your Dog Only Lives Once) met een uniek recept met vers vlees en vis, maar ook verse groenten en fruit. Door die samenstelling is Dibaq Sense geschikt voor alle honden. Ook honden met de moeilijkste allergieën worden blij van dit heerlijke, 100% natuulijke hondenvoer.

Het ontstaan van Dibaq Sense

Dibaq stelt de gezondheid van alle honden voorop. Daarom wouden zij een voeding maken die zo gezond mogelijk is voor elk type hond. De gezondheid begint namelijk vanbinnen en daarom is wat je eet zeer belangrijk.

Dibaq Sense werd ontwikkeld onder toezicht van de universiteiten diergeneeskunde in Madrid en Valencia. Hierdoor werden er verschillende kwaliteitscontroles gedaan om zo de beste recepten te ontwikkelen. Ook van alle grondstoffen ver vijf stalen genomen die onderzocht werden. Op basis van die resultaten werden de leveranciers zorgvuldig uitgekozen. Op dit moment wordt de voeding nog steeds getest en eventueel verfijnd.  

De voordelen van Dibaq Sense

Dit gezonde hondenvoer bevat 33% tot 47% verse vlees of vis en wordt aangevuld met gedehydradeerd vlees waardoor de voeding tot 70% echt vlees bevat. Hierdoor krijgt jouw hond veel dierlijke proteïnen (de belangrijkste voedingsstoffen) binnen. Naast een heleboel vlees zitten er ook verse groenten en fruit in. Alle ingediënten zijn geschikt voor menselijke consumptie en 100% natuurlijk. Dibaq Sense is dus een kwalitiatief hondenvoer zonder afval.

Verder werd er ook zalmolie, chondriotine en glucosamine aan toegevoegd. De zalmolie zorgt voor een gezonde huid & vacht, een goede hersenfunctie & een versterkt immuunsysteem. De chondriotine en glucosamine ondersteunen je hond ook. Het zorgt namelijk voor gezonde en soepele gevrichten, waardoor je hond helemaal fit en klaar voor een wandeling is. In de Light & Senior* versie zit er wat extra chondriotine en glucasamine. Oudere honden zijn vaak minder soepel en het kan dus geen kwaad om hen daarom wat extra te geven.
Ook de toevoeging van prebiotische kruiden met natuurlijke antioxidanten versterken het immuunsysteem. 

Ten slotte zijn er geen granen, gluten, tarwe, mais, soja of eieren te vinden in Dibaq Sense. Daardoor voorkomt de graanvrije voeding allergieën en huidaandoeningen, zoals jeuk of uitslag. 

 

*Deze versie is geschikt voor oudere honden, maar is ook ideaal voor honden op dieet. Hierin zit namelijk slechts 9% vet en bevat L-carnitine. Dit zorgt voor een gezond hart en bloedvatensysteem. Het stimuleert daarnaast ook een verhoogde vetverbranding.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.